Persoonlijke Kinderboeken

 

Leukste Kado Voor Kind


 Mijn Babyboek met naam

 

 

 

 

Beste kraamcadeau
voor moeder en baby

 

 

Baby Boek met naam – Een Ideaal Kado

Ben je op zoek naar een uniek kadootje voor je kleine lieveling? Ben je aan het speuren naar een kadootje dat er mooi uitziet en tegelijkertijd ook nog nuttig is? Als dat zo is dan zou je eens een babyboek met eigen naam als kado voor je kindje moeten overwegen.

Het meest belangrijke onderdeel van een babyboek met eigen naam is het gegeven dat in dit babyboek jouw kind de voornaamste persoon is. Daardoor wordt het veel interessanter voor jouw kindje om er doorheen te bladeren en om dit boek met zijn eigen naam, wellicht in de toekomst, zelf te gaan lezen.

Het is echt niet zo moeilijk om je voor te stellen waarom een babyboek met daarin de eigen naam van jouw kindje zo geschikt is voor jouw baby of peuter. Deze op naam geschreven babyboeken hebben vaak vierentwintig pagina die vol staan met kleurrijke plaatsje. In een babyboek met eigen naam staat aan de ene kant de tekst gedrukt en aan de andere kant staan de kleurrijke plaatjes. Daardoor zijn deze boeken met eigen naam zeer aantrekkelijker voor jonge kinderen. Als ze luisteren naar de tekst van het verhaal met daarin hun eigen naam kunnen ze ook naar de plaatjes kijken die erbij horen.

Zoals hiervoor al werd opgemerkt is de hoofdpersoon van het babyboekje met naam jouw eigen kind. Het verhaal in het babyboek vertelt alles over de periode van de geboorte het kind zelf. Maar ook over de periode daarna. Het gaat bijvoorbeeld over de stad waar hij of zij woont en over bekende familieleden en zijn of haar leeftijd. Er staan ook twee of drie vriendjes, familieleden of zelfs huisdieren in het babyboek met eigen naam.

Het punt waarom het hier gaat is dat een babyboek met eigen naam een net zo fantastisch kado is als ieder ander kadoidee voor een zeer jong kind zoals bijvoorbeeld baby speelgoed of baby kleding. Kleine kinderen vinden het namelijk heel leuk om naar een spannend verhaal te luisteren, zeker als het kindje zelf de held is in het boek. Dat motiveert jouw kind om het boek met eigen naam zelf te willen lezen. Kortom dit babyboek met eigen naam helpt jou om ervoor te zorgen dat jouw kind zelf lezen echt leuk gaat vinden.

Je kunt dit kado met eigen naam geven op iedere viering die langs komt, dus zelfs naar mate het kindje alweer een jaartje ouder wordt. Geef je babyboek met eigen naam dus op een verjaardag, tijdens je vakantie, met sinterklaas, met kerstmis of als kado voor het halen van de zwemdiploma. Je kunt een boek met naam geven op alle feesten die gevierd worden voor jonge kinderen.

Wat ook belangrijk is om op te weten is dat sommige producenten van babyboeken met eigen naam deze baby boeken voorzien van een harde kaft. Dit doen ze om er voor te zorgen dat de boeken met eigen naam na verloop van tijd niet kunnen beschadigen. Veder is het zo dat deze harde kaften ook afwasbaar zijn en ik weet zeker dat u de belangrijkheid van die eigenschap wel kunt waarderen.

Ten slote moet ik nog aangegeven dat het grootste voordelen van het geven van een babyboek met eigen naam het moment is waarop het kind de waarde van dit babyboek met zijn eigen naam zelf gaat begrijpen en zich gaat hechten aan het zijn babyboek met zijn eigen naam. Want naar mate de jaren verstrijken en je kind volwassen wordt, zal je zoon of dochter je altijd dankbaar zijn dat jij hem of haar toen dit babyboek met eigen naam hebt gegeven. Een boek dat op dat moment zeker gevuld zal zijn met dierbare herinneringen, lachjes en wonderbaarlijke gebeurtenissen.

Waar kun je jouw babyboek met eigen naam kopen?

Je kunt natuurlijk naar een gespecialiseerde winkel gaan zoeken maar als je jouw babyboek met eigen naam snel wilt hebben dan is het heel makkelijk om een prachtig babyboek met eigen naam hier online te bestellen voor jouw kindje. Je hebt jouw mooie babyboek met eigen naam dan al binnen 3 dagen in huis!