Gepersonaliseerd Boek Is

Beste kado voor jarig kind

 

 

Persoonlijke Kinderboeken

 

Leukste Kado Voor Kind

Gepersonaliseerd Boek Is Beste Kado Voor Uw Kind

Een Gepersonaliseerd boek is een FANTASTICH kado om te geven aan een jarig kind. Je hebt het snel in huis, het is van hoge kwaliteit en we hebben een spannend gepersonaliseerd boek over ieder kind.

Stralend Kind Door Gepersonaliseerd Boek

In een Gepersonaliseerd boek speelt uw kind zelf de hoofdrol. In een gepersonaliseerd boek wordt de naam van uw kind en de namen van vrienden overal in de tekst van het gepersonaliseerde boek genoemd.

Gepersonaliseerd Boek Binnen 3 Dagen Thuis

Uw gepersonaliseerde boek kado wordt na uw bestelling met de hand voor u gemaakt en DIRECT verstuurt. Als u nu direct besteld dan betaald u GEEN verzendkosten en ontvangt u het boek al binnen drie dagen.

In een gepersonaliseerde boek speelt uw eigen kind altijd de hoofdrol!

In een gepersonaliseerd boek speelt uw eigen kind altijd de hoofdrol. Een gepersonaliseerd boek maakt van uw kind een echte held. Een gepersonaliseerd boek staat vol met gegevens van uw kind. Uw stralende kind ziet in zijn spannende gepersonaliseerde boek zijn eigen naam, de namen van vriendjes, zijn leeftijd, woonplaats, uw speciale boodschap en nog veel meer.

Belangrijkste voordelen van het geven van een gepersonaliseerd boek

Het geven van een gepersonaliseerd boek zorgt niet alleen voor een stralend kindergezicht, maar u profiteert ook van deze belangrijke voordelen:

Heb je snel een perfect kado nodig voor een jarig kind en wil je de eerste zijn die het jarige kind gelukkig maakt met een eigen gepersonaliseerd boek als kado? Bestel dan nu!

Normaal kost een gepersonaliseerd boek 21 euro inclusief verzendkosten. Maar als je nu via de onderstaande knop bestelt dan krijgt je jouw gepersonaliseerde boek kado voor slechts 17,50 euro en betaal je GEEN verzendkosten! Je bespaard daarmee 3,50 euro. Deze korting aanbieding krijgt je alleen hier en deze aanbieding duurt maar tijdelijk. Wacht dus niet en profiteer direct! Bestel jouw gepersonaliseerde boek kado nu!