Stralend communicantje door

hoofdrol in communieboek


persoonlijk kinderboek bijbel jongen

In een persoonlijk geschreven communieboek speelt uw eigen kind, samen met Noach of Jezus, de hoofdrol in een beroemd bijbelverhaal.

U kunt bij ons uit vele verschillende spannende persoonlijke kinderboeken kiezen. Maar de christelijke persoonlijke communieboeken ´Ark van Noach´ en ´Jezus de schepper´ zijn uitstekend geschikt als communiekado.

christelijk persoonlijk boek jongen

In het christelijke communieboek´Jezus de Schepper´ is uw kind de
beste vriend van Jezus. Terwijl Jezus zijn volk toespreekt laat hij uw
kind zien wat geloven is en hoe belangrijk het is om met anderen te
delen. Samen met Jezus geeft uw kind 5000 mensen te eten met maar
vijf broden en twee vissen.

Maak uw kind een deel van dit beroemde bijbelverhaal. Het christelijke
persoonlijke communieboek 'Jezus de Schepper' is een levenslange
herinnering voor uw kind aan zijn eigen communiefeest

christelijk persoonlijk boek meisje

In christelijk communieboek de ´Ark van Noach´ is uw kind de beste vriend van Noach en vaart uw kind zelf mee op de Ark van Noach. Uw kind maakt het beroemde over de Ark van Noach van dichtbij mee. Uw kind reist terug in de tijd en bouwt samen met Noach de beroemde Ark waarmee ze alle dieren van de zondvloed redden.

Het persoonlijke communieboek is een levenslange herinnering voor uw kind aan zijn eigen communiefeest en zorgt ervoor dat hij zich speciaal voelt omdat hij een deel wordt van dit beroemde bijbelverhaal.

jezus persoonlijke boek

Uw kind leert de beroemde bijbelverhalen ´Jezus de Schepper´en´Ark van Noach´ kennen en daarmee de betekenis van het geloof in God.Uw kind ervaart deze beroemde bijbelverhalen alsof hij of zij er zelf bij aanwezig is en voelt de kracht van God.

Uw eigen speciale toevoeging die ook voor in dit speciale persoonlijke communieboek wordt geplaatst zorgt ervoor dat het kind u als gever
nooit meer vergeet.

images/christelijk_boek/sammy-ark_noach_2_420_420.png#joomlaImage://local-images/christelijk_boek/sammy-ark_noach_2_420_420.png?width=420&height=410

Deze informatie wordt in uw communieboek verwerkt:
Voornaam                           
Achternaam
Roepnaam
Woonplaats
Leeftijd
Drie vrienden / vriendinnen
Toevoeging (kado gekregen van etc.)
Naam van de gever
Datum waarop het boek is gegeven.

 

christelijke persoonlijke kinderboeken

Uw communiekado is van hoge kwaliteit en heeft een luxe uitstraling. Uw persoonlijke communieboek heeft een harde afwasbare kaft, is kleurrijk geillustreerd en telt 32 bladzijde.

Het is zelfs mogelijk om voor in uw persoonlijke communieboek een mooie communiefoto te plakken van uw communicantje. Ingepakt in luxe kadopapier geeft u een prachtig en luxe communiekado. U heeft
uw communiekado al binnen 3 dagen in huis.

christelijk persoonlijk boek

Geef ook een kind het speciaal voor hem of haar geschreven christelijk communieboek ´Jezus de Schepper´ of ´De Ark van Noach´. Bestel uw communieboek nu en geniet binnen 3 dagen van een stralend kindergezicht!

Bestel Jezus de Schepper Nu!
Bestel Ark van Noach Nu!